Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2010 09:39 - Доц. Андрей Захариев - уволнен!
Автор: mirchev Категория: Други   
Прочетен: 12948 Коментари: 6 Гласове:
0




Доц. Андрей Захариев - уволнен! Звучи хубаво, но всъщност това е изключително нескопосан опит на ректора на Стопанска академия Величко Адамов да извърши познатата операция "Късане опашката на гущера...". За съжаление това е малко късен  ход... И този странен (поне за мен) подход на В.Адамов ще бъде крайно недостатъчен, за да си спаси кожата. Остава само прокуратура и полиция да си свършат качествено работата...

Къде са сега гласовете, които се обявиха срещу хората "петнящи името" на Стопанска академия - Свищов? Не трябва ли да сложим вече други лица, които реално петнят името на уж най-престижния икономически университет в България?

И докато очакваме дружно предстоящата оставка на доц. Величко Адамов и целия антураж подлизурковци, ще продължава опресняването на темата, в която опитваме да съберем всички публикации, свързани с корупционните практики в Стопанска академия.

Свързани с темата публикации:

Публикации за корупционни практики в Стопанска академия - Свищов

Безсъници в... Свищов

Безсъници в... Свищов II

"Маргинални" безсъници... пак в Свищов

image

Popularity




Гласувай:
1



1. анонимен - Жалка картинка на зам. ректор
16.02.2010 22:07
Не се учудвайте от подобно пиянско поведение на зам. ректор пред студенти. Това е дясната ръка на дискредитирания ректор Величко Адамов!
Страхотен екип !!!
цитирай
2. анонимен - Да, ама не.....
26.03.2010 21:13
Тази снимка явно се използва некоректно. Всичко друго за Захариев, но не пиянство и жени. Не,не... Човекът е много почтен, има си стабилно семейство и тук просто е щракнат в момент, в който се кефи на танц като нормален човек. Злепоставен е като че ли зяпа жената. Да, ама не. Не е такъв човека. Айде спрете се с нелепостите, деее!
цитирай
3. mirchev - ...
26.03.2010 21:18
@анонимен, сигурно е така... Случайна снимки.... не е правена от мен, аз не съм присъствал на тези "вечери"...
Но относно връзките му с ректора и управлението на центъра за дистанционно обучение - моля... ;)
цитирай
4. анонимен - Връзките
27.03.2010 22:20
Аз пък мисля, че Андрей Захариев не е във връзка с ректора. Или поне вече не е. Щото оня няма приятели, използва хората и после рита.Тоя се дра да го замества и в един момент като стана напечено Адамов май го изрита. Поне така изглежда отстрани. Ще поживеем, ще видим...
цитирай
5. анонимен - Безспорен талант
10.06.2010 09:39
Андрей Захариев е изключително интелигентен и е надарен със страхотна интуиция. Дали е стъпил накриво ще стане ясно вероятно в по-късен момент, но едно е безспорно: той е човекът, създал центърът за дистанционно управление. Също така той е човекът, измислил успешната формула "Коалиция за Свищов", той направи Ваньо Шарков депутат и до скоро беше дясната ръка и надеждната опора на кмета на Свищов. Пак той дирижираше събитията в местния общински съвет и успяваше да прокара повечето решения в него. Сега вече не е дори и общински съветник. Може би някои се радват на отстраняването му от възловите места в академията и местния парламент, но вероятно грешат. Твърде е възможно Андрей да се върне на бял кол.
цитирай
6. анонимен - лаком и ненаситен влах
11.06.2010 06:38
Желанието да забогатее, да има много и премного ще затрият главата на това лакомо куче. А че си пада по жени това е всеизвестно. С Величко са като в приказката - тъпкулнало се гърненцето и си намерило похлупака. Лика прилика са си, за това и са се сдушили. Всичко е от ясно по-ясно. Да се задави с краденото дано. Пази Боже слиапо да прогледа. ААА и това че е интелигентен никой не го отрича, то глупак може ли да оплете такава мрежа, ама сам се хвана в нея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mirchev
Категория: Рецепти
Прочетен: 930385
Постинги: 196
Коментари: 2635
Гласове: 8113