Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2009 06:51 - “Държава на Тодоровци”
Автор: mirchev Категория: Други   
Прочетен: 3268 Коментари: 0 Гласове:
2



В оригинал публикувано тук.

   Новината за предстоящото назначение на Тошко Тодоров на висок пост в НАП предизвика контрастна реакция. Един човек, на когото вярвам и имам доверие написа писмо, с молба да стигне публично и до новия финансов министър г-н Симеон Дянков.

image

 

" Уважаеми г-н Министър на финансите,

    Научих в интернет, че има идея експертът на ГЕРБ Тошко Тодоров да бъде назначен на ръководна длъжност в НАП.  По този повод ми позволете да разкажа за един "конкурс" в подопечната тогава на г-н Тодоров данъчна дирекция в Добрич.

    Конкурсът беше за Public Relations специалист на една чисто икономическа структура. Затова и участвах в "конкурса" – магистър по икономика и социология, 3-годишен курс по икономическа журналистика, над 10 години стаж като репортер и ръководител на икономическия отдел на окръжния/областния всекидневник, директор на частен всекидневник, дългогодишен член на Съюза на българските журналисти….

    Назначен беше човек с малък стаж в, забележете, музикално радио. Затова на клетите членове на комисията за конкурса им беше наистина неудобно да коментират решението си.

    А те не са и решавали, а са изпълнили нареждането на г-н Тошко Тодоров. След месец и половина обаче в среща с г-н Евтим Костадинов /комисията за досиетата/ ми беше казано, че въпросният "конкурс" е бил решен на конференцията на БСП в Добрич.

    Тогава ли г-н Тошко Тодоров е бил честен, изпълнявайки политически поръчки,  или сега?

Емануил Ангелов

 Warwickshire

 England

 P.S. Не се познаваме с г-н Тодоров. Въпросът е принципен.  Даже съм му благодарен за "конкурса", защото той окончателно формира решението на семейството ми да напуснем България. Разбира се, остава горчилката, че си ненужен за държавата на Тодоровци… "

 

    Аз също не познавам г-н Тодоров. И не мога да изразя обективно мнение. Горното писмо е с автор Емануил Ангелов и отговорност за написаното носи той. Не мога да не споделя обаче, че вече са налице първите обезпокоителни симптоми, идващи от новата власт. Дано само така да ми се струва и нещата в държавата започнат и да се случват.



Тагове:   нап,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mirchev
Категория: Рецепти
Прочетен: 930380
Постинги: 196
Коментари: 2635
Гласове: 8113